Zoekterm database

Zoekterm database

Zoekterm database

In de zoektermen database kun je gemakkelijk zoeken naar relevante zoektermen voor jouw product!
image

Categorieën

Je kan je zoekwoorden in bepaalde categorieën zetten. Je kan een nieuwe categorie aanmaken door op het plusje te klikken naast ‘Alles’ van de categorieën lijst. Je word gevraagd om een naam in te voeren en volgens op enter te drukken. Je kan altijd nog de naam van de categorie wijzigen of verwijderen door op het potloodje of prullenbakje te klikken naast de categorieën lijst.

Filters

Je kan filter aanzetten, op deze manier kan jij een zoekwoord vinden met veel volume en weinig aanbod.

image
image

Filters toepassen

Daarnaast kan je nog allerlei soorten filters toepassen.

image

BCR Boom

Naast filters kan je ook zoeken via BCR boom; Bol.com categorieën boom. Je kan in de lijst alle categorieën van Bol zien met het aantal resultaten. Daarnaast heb je de mogelijk om daar in vervolgens ook nog te gaan zoeken.

image
image

Zoekterm database uitlezen

image

Links zie je alle zoektermen die matchen met jouw opgegeven zoekwoord. Vervolgens zie de zoekvolume per jaar en per maand voor Nederland & België. Je kan daarnaast ook zien in wat voor categorie het product valt. Bijvoorbeeld is het een winter product of een evergreen product.

Naast ‘Seizoen’ vinden we ‘Trends’. Je ziet hier de trends vergeleken met de afgelopen 3 maanden, 1 maand en de afgelopen 7 dagen. Je ziet ook de resultaten fietstassen er te vinden zijn op bol.

VPS staat voor ‘Views Per Listing’. Dus 1.7 mensen bekijken gemiddeld jouw listing als jij een fietstas aanbied. In categorieën zie je het aantal aanbieder op Bol dit kan interessant zijn omdat je een product wilt vinden met veel vraag en weinig aanbieders. Daarnaast zie je de gemiddelde prijs van een fietstas, dit kan helpen om een goede prijs te bepalen voor je product.

Als je dan vervolgens doorklikt op een zoekwoord kom je uit op de zoekvolume pagina van Rylee met meer informatie en nog meer gerelateerde zoekopdrachten.

image

← Vorige

Zoekvolume

Volgende

Rekenmachine