Teaminstellingen

Teaminstellingen

Teaminstellingen

In de teaminstellingen vind je de instellingen om wijzigingen aan te brengen aan jouw team. De teaminstellingen vind je altijd rechtsboven door op → ⚙️ te drukken.
image

Profiel

Bij het profiel kan je de logo en de naam van de shop binnen Rylee wijzigen.

Beveiliging

Vereis 2FA van iedereen die toegang heeft tot dit team. Teamleden (en jij) die geen 2FA hebben ingeschakeld in hun account, hebben geen toegang tot dit team en de gegevens hiervan. 2FA is twee-factorauthenticatie wat ervoor zorgt dat jij eerst een code moet invullen alvorens je verder kan in jouw account.

Mocht je teamleden in Rylee hebben, wordt het aangeraden om heel je team te beveiligen door je teamleden ook te verplichten om 2FA te gebruiken binnen Rylee. Mochten je dit aanzetten en je teamleden hebben dit niet ingesteld, dan hebben ze geen toegang meer tot dit team met de bijbehorende data. Je kan dit instellen in de teaminstellingen van Rylee onder Beveiliging.

image

Leden

Bij Leden kun je teamleden uitnodigen om samen te werken in jouw team. Je kan ze de “Beheerder” rol geven of het “Lid” rol.

Beheerder

Heeft toegang tot de teaminstellingen, kan het team gebruiken in de Globale analytics en heeft toegang tot het dashboard.

Lid

Heeft toegang tot het dashboard.

Bol.com facturering

Bij bol.com facturering stel je de factuurinstellingen in naar jouw klant toe. Hier geef je ook de btw-tarieven aan. Dit heeft invloed op de kostenberekening.

Btw verleggen

Je verlegd Btw naar België als jouw bedrijf in Nederland is gevestigd, en je verlegd Btw naar Nederland, als jouw bedrijf in België is gevestigd.

Notificaties

Stel hier in welke notificaties jij en jouw team mag ontvangen!

← Vorige

Shop

Volgende

Overzicht