Profielinstellingen

Profielinstellingen

Profielinstellingen

Jouw account, heeft naast teaminstellingen, ook profielinstellingen. Hier beheer je jouw eigen account. Je eigen instellingen vind je door op “Hi, …” te drukken, en dan naar instellingen te gaan.
image

Profiel

Bij het profiel kan je de profielfoto en jouw naam wijzigen. Dit is ook hoe jouw teamleden jou zien.

Facebook, Google & Discord

Als je Facebook of Google koppelt aan Rylee, dan kan je hiermee ook inloggen. Als je Discord koppelt, dan krijg je een geverifieerde rol in Discord, en krijg je hiermee toegang tot exclusieve trainingen van experts.

Bedrijfsnaam

Dit is de naam die op jouw factuur komt te staan.

Email & wachtwoord

Hier kan je je email en wachtwoord wijzigen.

API token aanmaken

Dit gebruik je om toegang te krijgen tot de Rylee API, en om mee in te loggen op de Chrome Extensie.

Beveiliging

In Rylee hebben we 2FA (Twee-factorauthenticatie) om jouw account extra te beveiligen buiten je wachtwoord om. Twee-factorauthenticatie houdt in dat je een tweede methode buiten je wachtwoord nodig hebt om in te loggen. Oftewel, de tweede factoor. In Rylee kan je dit hier gemakkelijk instellen.

image

Als je twee-factorauthenticatie wilt aanzetten dien je de QR code te scannen die op het scherm tevoorschijn komt. Dit kan met de Google Authenticator, Authy of de Microsoft authenticator app. Deze apps zijn alle 3 te vinden in de Google Play Store en de Apple App store. Deze app geeft jou in ruil hiervoor een 6 cijferige code die je in Rylee dan weer kan invullen. Elke keer als je wilt inloggen in Rylee vraagt die dus om deze code, deze code is eenmalig te gebruiken en is altijd terug te vinden in de app die je gebruikt!

🚨
Let op!

Mocht je de toegang tot deze code's verliezen dien je je met je identiteit te verifiëren bij de klantenservice van Rylee. Dit kan een wat langer proces zijn. Dus wees hier voorzichtig mee!

Betaalmethode

Bankrekening of creditcard

Je kunt bij Rylee je facturen betalen met een creditcard of een automatisch laten of schrijven via je bank.

Facturering

Facturen

Hier vind je al jouw facturen vanuit Rylee aan jou terug.

Abonnement beheren

Wijzig of annuleer hier jouw abonnement.

Volgende

Shop