Donkere modus & taal

Je kan Rylee in donkere modus instellen. Dit doe je door op je d toets te drukken op je toetsen bord, of op dit icoontje te klikken. Je zet de donkere modus weer uit precies hoe je ze hebt ingeschakeld. Dus toetsenbord d . Of op het icoontje klikken. Je kan Rylee instellen in verschillenden talen. Dit doe je door op Taal te klikken, vervolgens selecteer je een taal en wacht je tot dat Rylee te taal heeft ingesteld. Wil je een toch weer andere taal, dan klik je weer op het zelfde knopje en selecteer je de gewenste taal.

← Vorige

Shortcuts

Volgende

Zapier

Op deze pagina