Producten

Hier kan je je productkosten en individuele btw-tarieven voor je producten beheren. Als je een product bekijkt kan je zien hoe het product presteert. Gebruik de datumkiezer om je verkoop en kosten over deze periode bij elkaar op te tellen.
image

Alle producten

Dit is de standaard instelling als je jouw producten pagina opent. Hier zie jij alle producten, ook de gearchiveerde producten.

Gearchiveerd

Hier zie jij alle gearchiveerde producten.

image

Nederlandse & Belgische vlag

Als je deze filter selecteert, dan selecteer je alle producten die jij op voorraad heb in Nederland & België.

Nederlandse vlag

Als je deze filter selecteert, dan selecteer je alle producten die jij op voorraad heb in Nederland.

Belgische vlag

Als je deze filter selecteert, dan selecteer je alle producten die jij op voorraad heb in België.

Zoekbalk

image

Voeg een product toe via een EAN nummer

Als je hier een EAN code invoert dan voeg je dat product met de ingevoerde EAN code toe aan je Rylee producten lijst (dit staat dan niet op Bol!)

Zoeken

Je kan een zoeken naar bepaald product, bijvoorbeeld op een speelgoed auto. Mocht jij speelgoed auto’s verkopen dan komen deze producten naar boven.

image

Zoeken op datum

Van geeft aan vanaf wanneer. Tot geeft aan tot wanneer. Met deze filter zoek jij op wanneer jij bepaalde producten hebt toegevoegd op Bol. Bijvoorbeeld alle producten van 1 april 2023 tot 28 april 2023.

Hijack meldingen

Inschakelen

Hier mee schakel je Hijack meldingen in, dit houd in als een verkoper onder jouw listing gaat zitten dat jij hier van een notificatie krijgt of als een verkoper jouw listing verlaat. Uitschakelen

image

Hier mee schakel je Hijack meldingen uit, dit houd in als een verkoper onder jouw listing gaat zitten dat jij hier van een geen notificatie krijgt of als een verkoper jouw listing verlaat.

image

Importeer kosten

Hiermee importeer jij jouw Bol kosten. Dit zijn kosten jij invoert bij Bol als jij een product bijvoorbeeld wilt toevoegen. Bol slaat deze kosten niet op. Met deze Rylee functie is het wel mogelijk. Deze kosten kan jij volgens terug vinden als jij op het product klinkt.

Producten tabel

image

Prijs

Prijs van jouw product.

Verkocht

Totaal aantal verkochte stuks.

Omzet

Totaal aantal omzet dat jouw product heeft gedraaid.

Kosten

Totaal aan kosten die jij hebt gemaakt gemaakt met al jouw verkochte totaal stuks.

Bol.com voorraad

De voorraad op Bol.com

Eigen voorraad

Jouw eigen Rylee voorraad

BTW

Naast eigen voorraad zie je staan hoeveel BTW je per land betaald.

Beoordeling

Het aantal sterren dat jouw product heeft, bijvoorbeeld 5.

Informatie

Als je hier op klikt kom je uit op de product gegevens pagina.

Analytisch icon:

image

Als je hier op klikt kom je uit op de analytisch pagina van jouw product.

Product naam

Als je op jouw product naam klikt dan kom je op de informatie pagina uit van jouw product.

EAN code

Als jij op jouw EAN code klikt dan opent er een nieuwe tabblad met jouw Bol product daarin. Zo kan jij snel jouw product bekijken op bol.com.

Product gegevens

Hier kan je jouw product bekijken met de bestellingen die bij dit product horen. Je kunt hier ook jouw productkosten en toegepaste belastingtarieven wijzigen. De productgegevens die worden laten zien zijn van de huidige online listing op bol.com.
image

Product

Informatie over jouw product.

Kosten

Informatie over jouw product kosten. Deze kosten kan jij ook bewerken door op het potloodje te klikken.

Voorraad

Hier zie jouw Bol en eigen voorraad. Dit kan jij ook bewerken door op het potloodje te klikken. Ook heb je dan de mogelijkheid om een voorraad notificatie in te stellen. Dit betekend dat jij een notificatie ontvangt zodra de voorraad onder een bepaald niveau komt bijvoorbeeld 5 stuks.

Verkopers

Hier zie jij informatie over de verkoper van het product.

Hijacking alerts

Hier kan jij ook jouw hijacking alerts instellen. Dit geld dat specifiek voor het geselecteerde product. Ontvang een melding als een andere verkoper op je advertentie staat of zichzelf van je advertentie verwijdert via de Rylee-app en mail.

Product analytics

Hier vind jij jouw product analytics. Dit kan je vergelijken met de normale analytics alleen dan per product. Wil je meer weten over analytics? Bekijk dan deze pagina: Analytics

← Vorige

Analytics

Volgende

Bestellingen