Rekenmachine

Hier kan je je producten berekenen hoeveel winst zij gaan opleveren. Als je een tarief mist die je graag zou willen zien, laat het ons gerust weten!
image

Alle berekeningen

Hier kun je al jouw berekening van de rekenmachine terug vinden.

image

Berekening bewerken

Als je op de rekenmachine knop klikt naast de prullenbak icoon kan je jouw berekening bewerken en opnieuw opslaan.

Berekening verwijderen

Als je op het prullenbak knop klikt dan word de berekening verwijderd uit alle berekeningen.

Resultaten

Als je alles hebt ingevuld word alles berekend. Je krijgt dan per stuk te zien hoeveel euro winst of verlies je maakt met de winst/ verlies marge. Dit krijg je ook te zien van jouw totale inkoop partij. In dit voorbeeld maak ik 💶 176,91 winst per verkochte fiets en totaal maak ik 5307,34 winst met een marge 23%.

Berekening opslaan

Als je de berekening wilt opslaan klik je op de knop berekening opslaan.