Ranking tracker

Houd de positie van producten bij op basis van een zoekopdracht op bol.com.
image

Zoekterm toevoegen

Je kan hier een zoekterm in typen die jij graag wilt bij houden op Bol.com. Daarnaast vul de EAN code in die bij het zoekwoord hoort. Als je dit hebt gedaan word jouw opgegeven zoekwoord bijgehouden. Je kan hem toevoegen door op het + te klikken of door op enter te drukken.

image

Positie

Als je de zoekterm eenmaal hebt toegevoegd kan je positie van jouw zoekwoord zien op Bol.com dus waar die geranked staat op welke plek op de product pagina overzicht. Je het af vandaag tot en met een jaar geleden.

image

Bol categorieën boom

Hiermee open je de categorie boom van Bol, hier kan je door alle categorieën heen gaan.

Acties

Als je op de knop informatie klik kom je meer te weten over de ranking van jouw product. Naast informatie heb je een een icoon met een prullenbak. Als je hier op klikt wordt jouw zoekterm verwijderd en word deze niet meer bijgehouden door Rylee.

image

Ranking data

Bekijk hier de ranking van deze zoekopdracht van dit product. Dit kan je bekijken over een periode van de laatste 4 weken of zelf een periode instellen ook heb je de mogelijk om het vandaag of de laatste 6 maanden te bekijken. Alles is mogelijk.

Zoekvolume

Bekijk de zoekopdracht van dit product. Wil je meer weten of zoekvolume? Klik dan hier.

← Vorige

Tracker

Volgende

Zoekvolume