Hoe log ik in op de Rylee Chrome Extensie?

Het koppelen van de Rylee Chrome Extensie kan met een paar simpele stappen binnen enkele minuten worden opgezet!

Stap 1. Voeg de Chrome extensie toe:

Druk hier om de Chrome extensie te installeren en druk dan op Toev aan Chrome.

Rylee Chrome Extensie

Stap 2. Pin Rylee:

Pin Rylee in Chrome door op het puzzelstukje te drukken, en dan op het pinnetje. Hierdoor kan je er altijd makkelijk bij!

Stap 3. Inloggen:

3.1 Druk op het icoontje van Rylee. Hier krijg je een inlogpagina als volgt, druk nu op "Get API token". Hier kan je een eenmalige inlogcode aanmaken voor Rylee.

3.2 Maak je eenmalige inlogcode aan voor de Chrome Extensie. Deze kan je daarna kopiëren.

3.3 Plak de code in de Chrome Extensie en druk op de Login knop!

Stap 4. Selecteer je team:

Selecteer je team in de Chrome Extensie waarmee je wilt tracken in Rylee. De Chrome Extensie is nu correct ingesteld. 🎉