Selecteer of update een Rylee abonnement

Hoe start je een abonnement voor Rylee

Je kan een Rylee proefperiode gemakkelijk starten door hier te klikken. Hier kan je een jaarlijks of maandelijks abonnement kiezen. De proefperiode is 14 dagen en wordt daarna automatisch verlengd.

Hoe werkt een factuur van Rylee

Je krijgt maandelijks een factuur van Rylee. Hierop staat het maandelijkse tarief van Rylee, de hoeveelheid teamleden die je hebt uitgenodigd en de teams die je hebt aangemaakt. Mocht je binnen een maand het aantal teams of teamleden wijzigen, worden deze kosten aan het einde van de maand gefactureerd op terugwerkende kracht + het tarief voor de volgende maand. Dit werkt natuurlijk ook andersom, mocht je een teamlid of een team verwijderen in Rylee, dan wordt dit op terugwerkende kracht van je factuur gehaald!

Hoe werk je een betaalmethode bij in Rylee?

Je kan je betaalmethode simpel veranderen in je instellingen en dan naar betaalmethode gaan! Of klik hier!

Hoe stop je een Rylee abonnement?

Om je Rylee abonnement te stoppen dien je naar facturering binnen Rylee te gaan. Hier kan je je facturen terugvinden en je Rylee abonnement beheren. Mocht er iets niet kloppen, neem dan gerust contact op met de klantenservice! We zijn er om je verder te helpen zodat je alles uit Rylee kan halen!

Wat als er iets mis is met mijn factuur?

šŸ’” Als er iets niet klopt aan je factuur of je bent het niet met een factuur eens, neem dan meteen contact op met de klantenservice van Rylee! Mocht je dit niet doen en hierdoor ontstaat een terugvordering, dan dienen wij de factuur alsnog bij jou te innen wat extra kosten met zich meebrengt. Dit is beschreven in onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dan ook niet meer de factuur voor je crediteren omdat een terugvordering voor ons extra kosten met zich mee heeft gebracht.

Mocht er een afschrijving met een credit card mislukken zullen we eerst dit automatisch opnieuw proberen te innen. Mocht dit niet lukken zetten we je abonnement stop.

Vanwege de manier hoe SEPA incasso's werken, kunnen we niet je abonnement automatisch stopzetten en de factuur crediteren. Dit komt omdat terugvorderingen niet op hetzelfde moment gebeurt als de initiĆ«le betaling. Dit kan met credit cards wel.